Biblioteca Colldegria

activitats a la bibliotecaactivitats a la bibliotecaBiblioteca BIBLIOTECA COLLDEGRIA (+info) La missió de la Biblioteca de la Cellera de Ter és fomentar l’hàbit de lectura, facilitar l’accés a la informació i donar resposta a les demandes dels usuaris de forma ràpida i precisa.

  • HORARI
    • De dilluns a divendres de 16:00 a 18:30 
    • Dimarts i dijous de 11:30 a 13:30

Durant els mesos de juny, juliol i agost els dissabtes el matí tancat.

  • CONTACTA AMB NOSALTRES

Tel: 972 422 511
E-mail: biblioteca@lacelleradeter.cat

  • EL FONS

La Biblioteca disposa d’un fons complex i variat. Podeu trobar-hi 11.534 documents impresos, alguns en estat de préstec i altres de consulta a la sala, unes 30 revistes, les quals rebem mensualment o setmanals, i un total de 547 documents en format digital.
El fons, s’estructura d’una forma concreta. En els últims anys, hem creat una seria de racons temàtics, els quals faciliten la localització dels documents: Racó del viatger, el racó dels pares i les mares, el racó de la cuina o el racó de la salut.

  • SERVEIS

Atenció al lector
La persona responsable de la Biblioteca resoldrà les vostres consultes, facilitant-vos els documents demanats o orientant-vos a la secció més adient perquè pugeu trobar-los.

Servei de préstec
Per accedir aquest servei, cal tenir el carnet de la Biblioteca.
Documents disponibles en préstec: revistes, llibres, cd’s i vídeos infantils.
Durada del préstec: llibres (21 dies)
Revistes i fons electrònic (14 dies)
Audiovisuals (15 dies)

Accés a les noves tecnologies
Disposem de 4 pc’s amb accés a internet.
Aquest servei va dirigit als usuaris de la Biblioteca, els quals, poden gaudir de mitja hora extensible a una, de connexió a la red. Per accedir aquest servei hi ha una normativa específica, es facilitarà el moment d’usar el servei.

Fons de col·lecció local
La Biblioteca recull i engloba en una col·lecció totes les publicacions d’autors locals o de temàtica local igual que dur a terme un recull de premsa. La majoria dels documents d’aquest fons son de consulta a la sala.

Préstec interbibliotecari
La nostra bibliotecari disposa de servei de préstec interbibliotecari. Mitjançant una xarxa entre les diferents Biblioteques de Catalunya, es poden demanar documents que no es tenen al fons.

  • ACTIVITATS

El foment de la lectura i la dinamització de la Biblioteca és molt important. Durant tot l’any es fan diferents activitats per fomentar el gust a la lectura. Pels més petits, podríem destacar: l’hora del conte, tallers temàtics, concursos literaris o de punts de llibre…pel que fa al públic adult, destaca: nits literàries temàtiques, sessió de contes, publicació de guies de lectura…